Події

Нетверзий водій Volkswagen скоїв ДТП на дорозі Житомирської області: 64-річний пасажир загинув на місці

4 January 2024, 11:23

Поліцейські з’ясовують обставини смертельної ДТП у Малинській громаді.

Про це 4 січня повідомило Коростенське районне управління поліції.

«Подія сталася 3 січня близько 14:30 поблизу села Діброва. Про це на спецлінію 102 надійшло повідомлення від очевидців. Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 57-річний житель Малинської громади, рухаючись автодорогою, не обрав безпечної швидкості та, не втримавши транспортний засіб на дорозі, зіткнувся з деревом на узбіччі. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, 64-річний односелець водія, загинув на місці події. Керманич отримав травми та був ушпиталений до Коростенської міської лікарні. За результатами обстеження щодо вживання алкоголю було засвідчено його нетверезий стан – 0,9 проміле», - йдеться в повідомленні.

На місці автотрощі працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління та слідчий відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП області. Слідчі затримали чоловіка в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Транспортний засіб вилучили.

Нині розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

«Шановні водії! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та за жодних обставин не сідайте за кермо напідпитку! Вирушаючи в дорогу, враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб та вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації», - наголошують правоохронці.

Нагадаємо, у період з 1 до 31 грудня на Житомирщині сталася 71 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, у результаті травмувалися 94 людини та 9 – загинули.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 1 січня 2024 року п’яний водій на смерть збив жінку на майдані Визволення у Житомирі та втік. Невдовзі чоловіка затримали ТОРівці. Пізніше читач Житомир.info надіслав відео, на якому видно, як чорний автомобіль проїжджає на червоний сигнал світлофора, згодом чутно звук удару, а за кілька секунд на дорозі з’являється тіло людини.

Згодом водію призначили цілодобовий домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП смерть пасажир авто Volkswagen аварія п'яний водій загиблий Малин поліція нетверезий водій  
Матеріали по темі