Влада

У Житомирській міськраді приймають документи від осіб, які хочуть стати членами Координаційної ради з питань ВПО

7 January 2024, 10:49

Робочою групою з підготовки установчих зборів з формування складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Житомирської міської ради оголошено прийом документів від осіб, які виявили бажання приймати участь в роботі Координаційної ради для формування пропозицій її складу.

Відповідне оголошення 5 січня оприлюднене на сайті міськради.

«До складу Координаційної ради можуть входити громадяни України, яким виповнилось 18 років і які проживають на території Житомирської міської територіальної громади, в тому числі громадяни, які зареєстровані як ВПО на території Житомирської міської територіальної громади, та/або є представниками суб’єктів господарювання, що перемістилися на територію вказаної громади внаслідок військової агресії російської федерації проти України та сплачують податки до бюджету Житомирської міської територіальної громади, та/або є представниками місцевих, регіональних, національних громадських організацій, міжнародних фондів, які реалізують проєкти у сфері захисту прав ВПО», - зазначається у повідомленні.

Документи подаються до департаменту соціальної політики Житомирської міської ради за адресою: м. Житомир, площа Польова, 8 (еmail upszn@zt-rada.gov.ua) для підготовки установчих зборів з визначення складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Житомирської міської ради.

Термін подання документів до 19 січня 2024 року включно, щоденно з 9-00 год. до 16-00 год. (обідня перерва з 12-30 год. до 13-30 год.), крім суботи та неділі.

Дата проведення установчих зборів з формування складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Житомирської міської ради – 23 січня 2024 року.

Перелік необхідних документів дивіться тут, за додатковою інформацією звертайтеся за номером (067) 411-79-89.

Водночас розпорядженням від 5 січня 2024 року мер Сергій Сухомлин затвердив персональний склад робочої групи з підготовки установчих зборів з формування складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Житомирської міської ради.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні міськвиконкому 25 грудня 2023 року проголосували за створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб: у її складі має бути 18 людей, з яких 9 – внутрішньо переміщені особи, одна з яких буде головою ради, і ще двоє – представники організацій чи фондів, які реалізують проєкти для ВПО.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2023 року при Житомирській ОВА розпочали формувати раду з питань внутрішньо переміщених осіб: ВПО та представників громадських об’єднань запрошували подавати заявки та документи для створення ради. Розпорядженням начальника ОВА від 30 серпня 2023 року був затверджений персональний склад ради, яку очолила депутатка Житомирської міської ради від партії «Слуга народу» Ірина Гладка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком ВПО рада переселенці координаційна рада  
Матеріали по темі