Події

У двох ДТП в районі Житомирської області перекинулися автомобілі: одне авто в’їхало у відбійник, інше – у кювет, пасажирки травмувалися

8 January 2024, 13:19

Поліцейські розслідують дві ДТП з травмуванням пасажирок автомобілів у Звягельському районі.

Про це 8 січня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Зранку 7 січня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автодорозі Баранівка – Висока Піч, поблизу с. Полянки.

Попередньо, 48-річний житель м. Звягеля, керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автомобіль перекинувся. У результаті травми отримала пасажирка транспортного засобу, 40-річна жителька столиці. Жінку було госпіталізовано до Баранівської центральної лікарні», - йдеться в повідомленні.

6 січня близько 09:15 правоохоронці отримали повідомлення про ДТП, що сталася на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки.

«Поліцейські виїхали на місце події та попередньо з’ясували, що 48-річний водій автомобіля «Volkswagen», житель Київщини, рухаючись у напрямку м. Рівного, в’їхав у відбійник, у результаті чого транспортний засіб перекинувся. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 39-річна пасажирка автівки отримала тілесні ушкодження та була доставлена до приймального відділення Звягельської багатопрофільної лікарні», - повідомляють правоохоронці.

Нині стан обох жінок стабільний.

За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні водії! Під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації», - наголошують у поліції.

Нагадаємо, 7 січня у Звягельському районі на 231 км автодороги М-06 Київ – Чоп, біля села Наталівка, сталася ДТП з потерпілими: за попередньою інформацією автомобіль смертельно травмував велосипедиста.

Як повідомляв Житомир.info, поблизу села Діброва Малинської громади 3 січня 2024 року водій автомобіля Volkswagen Golf зіткнувся з деревом на узбіччі, унаслідок ДТП 64-річний пасажир автомобіля загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП авто аварія пасажирка травма поліцейський кювет відбійник Звягель 
Матеріали по темі