Місто

До Житомира на щиті повернувся військовий, який обороняв Україну в багатьох гарячих точках і загинув у перший день нового року

8 January 2024, 14:38

У Житомирі поховали захисника Ігоря Голяченка, який пройшов багато гарячих точок, визволяючи від ворога рідну землю, зокрема, Херсонщину, Запоріжжя, Соледар, Бахмут.

Про це 8 січня повідомляє Житомирська міська рада.

«На щиті повернувся Герой... Голяченко Ігор Віталійович (07.06.1978 — 01.01.2024). Народився у селі Зубринка на Житомирщині. Успішно закінчив місцеву школу, далі — строкова служба у лавах ЗСУ, опісля здобув вищу освіту у Міжрегіональній академії управління персоналом. Працював у приватному бізнесі. Ігор Віталійович мріяв про розвиток сільського господарства в Україні, понад усе любив сіяти, вирощувати нові врожаї, у планах було створення та розбудова власної ферми. Одружений. Із дружиною ростили двох синів. З початком повномасштабної агресії рф добровільно став на захист України у лавах ЗСУ. В складі одного з військових підрозділів пройшов багато гарячих точок, визволяючи від ворога рідну землю. Херсонщина, Запоріжжя, Соледар, Бахмут. За виявлені мужність і героїзм, відданість справі захисту держави Ігор Віталійович нагороджений державними та відомчими нагородами. Героїчно загинув при виконанні бойового завдання. Світла пам'ять і вічна слава Герою», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 5 січня до Житомира на щиті повернулись Герої: Олександр Катран та Максим Нефьодов, які загинули в грудні при захисті Батьківщини.

Як повідомляв Житомир.info, 1 січня 2023 року в Житомирі попрощалися із військовослужбовцем Романом Лисюком, який загинув у Донецькій області під час бойового завдання. До служби в ЗСУ чоловік був волонтером.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Голяченко 
Матеріали по темі