Події

Нетверезий водій проігнорував численні вимоги патрульних про зупинку та в’їхав у газову трубу на вулиці у Житомирі

9 January 2024, 11:35

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який не виконав численні вимоги про зупинку та в’їхав у газову трубу на вулиці Ольжича у Житомирі.

Про це 9 січня повідомила пресслужба патрульної поліції у Житомирській області.

«Сьогодні під час дії комендантської години інспектори помітили автомобіль Chevrolet, водій якого хаотично вмикав сигнали повороту, рухаючись прямо. Багаторазові вимоги поліцейських про зупинку за допомогою проблискових маячків червоного кольору, спецсигналів та гучномовця керманич ігнорував. Зрештою водій не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь й трубу газової мережі на вулиці Ольжича», - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з керманичем охоронці порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду у встановленому законом порядку, чоловік відмовився.

Патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 122–2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 1 січня у Житомирі водій Skoda перевищив швидкість та в’їхав у стовп у провулку Транзитному.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 29 грудня 2023 року на проспекті Незалежності водій автомобіля Hyundai в’їхав у електроопору. Травми отримали двоє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція патрульна поліція нетверезий водій газова труба вул.Ольжича 
Матеріали по темі