Події

Штраф понад 30 тис. грн призначив суд водію за керування автомобілем у нетверезому стані в райцентрі Житомирської області

10 January 2024, 12:53

У Звягелі патрульні виявили нетверезого водія, який й раніше вчиняв подібне правопорушення. Суд призначив чоловіку штраф понад 30 тисяч гривень та позбавив прав на три роки.

Про це 10 січня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Нещодавно поліцейські Звягельського районного відділу, патрулюючи вулиці міста, помітили автомобіль Volkswagen, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Відтак правоохоронці зупинили його для з’ясування всіх обставин. За кермом перебував 25-річний житель райцентру з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти відповідне тестування на місці. Результат – 0,52 проміле алкоголю в крові», - йдеться у повідомленні.

До того ж цей же водій вже раніше вчиняв подібне правопорушення й поліцейські складали відносно нього адміністративні матеріали. Тож за рішенням суду чоловіка вже було покарано за нетверезе водіння – призначено значний штраф з позбавленням права керування на строк 1 рік, проте це його не зупинило.

Відтак відносно молодика правоохоронці Звягельського райвідділу знову оформили адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння…) КУпАП.

Суд, розглянувши зібрані матеріали, ухвалив рішення про визнання водія винним та визначив покарання — штраф у розмірі 34 000 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами упродовж наступних 3 років.

Нагадаємо, вночі 9 січня нетверезий водій проігнорував численні вимоги патрульних про зупинку та в’їхав у газову трубу у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила, що напередодні житомирські патрульні днями зупинили авто BMW без номерного знаку, водій якого був напідпитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція суд нетверезий водій алкоголь водій штраф Звягель 
Матеріали по темі