Події

Тлів диван, який стояв впритул до печі: на пожежі у селі Житомирського району загинула 72-річна власниця будинку

11 January 2024, 12:18

Житомирський район: під час гасіння пожежі виявлено тіло жінки.

Про це 11 січня повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«10 січня о 18:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному цегляному житловому будинку в с. Старосільці Житомирського району. По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу до місця виклику в будинку спостерігалось сильне задимлення. Зі слів очевидців стало відомо, що всередині помешкання може знаходитися власниця. Вогнеборці провели розвідку та виявили в кімнаті на підлозі 72-річну власницю оселі без ознак життя. Осередок пожежі знаходився у сусідній кімнаті, де тлів диван, який стояв впритул до печі. Пожежу локалізовано о 18:20 та ліквідовано о 18:25. Фахівці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на весь будинок. Полум'ям знищено диван та речі домашнього вжитку», - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, загоряння сталося через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Остаточна причина встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 9 січня внаслідок пожежі в дерев’яній господарчій будівлі у с. Вершниця Звягельського району 62-річного чоловіка з опіками госпіталізували до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня 2023 року під час пожежі в с. Берестовець Коростенського району загинула власниця будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа рятівник диван загибла жінка ДСНС вогнеборець диван  
Матеріали по темі