Місто

Фахівці екоінспекції відібрали проби води з струмка у Житомирі для проведення дослідження на забруднення

12 January 2024, 14:12

Фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу відібрали проби води зі струмка у Житомирі.

Про це 12 січня повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу.

«12 січня 2024 року, реагуючи на повідомлення у соцмережах про чергове порушення природоохоронного законодавства - забруднення нечистотами струмка вздовж вулиці 1-ша Мар’янівська лінія зі сторони вул. Параджанова (м.Житомир), фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу здійснили виїзд та відібрали проби води», - йдеться у повідомленні.

Наразі спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю проводяться дослідження показників складу і властивостей води, про результати яких повідомлять згодом.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2023 року, реагуючи на повідомлення в соцмережах про черговий факт стікання фільтрату з Житомирського міського полігону твердих побутових відходів, що призводить до забруднення річки Крошенки, фахівці Екоінспекції здійснили виїзд до прилеглої території полігону. Незабаром прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом забруднення стоками сміттєзвалища річки Крошенки. 27 грудня пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу повідомила про те, що у пробах води виявили високу концентрацію шкідливих речовин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: екоінспекція вода проба забруднення струмок річка дослідження аналіз 
Матеріали по темі