Події

Забула, як потрапити додому: житомирські патрульні допомогли літній жінці

12 January 2024, 19:37

Житомирські патрульні допомогли повернутись додому жінці похилого віку, яка забула, як потрапити додому.

Про це 12 січня повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«Ми допомогли літній жінці, яка загубилась. Днями охоронці порядку отримали повідомлення, що в аптеці на вулиці Покровській перебуває розгублена жінка похилого віку. Патрульні одразу поїхали за адресою. На місці їх чекала схвильована громадянка, яка пояснила поліцейським, що вийшла з будинку, а як потрапити назад додому не пам’ятає», - йдеться в повідомленні.

Усе ж інспектори встановили її місце проживання, запросили 70-річну жінку до службового авто, доставили додому та передали чоловікові.

«Будьте уважні до своїх близьких. Пам’ятайте, особливої турботи потребують люди похилого віку та діти. Дякуємо громадянам, які не залишаються осторонь чужої біди», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 1 січня поліцейські розшукали батьків та доставили додому маленького хлопчика, який близько 23-ї години, знаходився на одному з ігрових майданчиків міста, без нагляду дорослих. Дитину помітила місцева жителька та викликала поліцію. Того ж дня патрульні відгукнулися допомогти 82-річному чоловіку дістатися дому, бо той заблукав.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2023 року патрульні повернули додому житомирянку похилого віку, яка заблукала та забула, де проживає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний допомога заблукав жінка додому повернення 
Матеріали по темі