Події

Водій «BMW» отримав півтори тисячі гривень штрафу за «дрифт» у райцентрі Житомирської області

13 January 2024, 10:49

За «дрифт» у центрі Бердичева містянин отримав штраф.

Про це 13 січня інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«Увечері 8 грудня, патрулюючи вуличну мережу у райцентрі, поліцейські помітили порушення Правил дорожнього руху: водій автомобіля «BMW» здійснював некеровані маневри, чим створював загрозу іншим учасникам руху. Патрульні Бердичівського райвідділу поліції склали відносно 21-річного керманича адмінпротокол за ч. 5 ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху)», - йдеться в повідомленні.

Бердичівський міськрайонний суд визнав водія винним у вчиненні правопорушення та застосував до нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу 1 445 гривень.

«Тож, шановні водії, неухильно виконуйте вимоги Правил дорожнього руху та не створюйте своїми діями аварійних ситуацій на дорогах. Адже ви несете відповідальність не лише за своє життя, а й за інших учасників дорожнього руху», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 25 жовтня 2023 року патрульні склали протокол на 25-річного водія за «дрифт» у центрі Бердичева.

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня 2023 року нетверезий «прихильник форсажу» отримав адміністративний протокол від житомирських патрульних на автодорозі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрифт водій штраф патрульний дрифтування поліція суд  
Матеріали по темі