Події

На трасі у Житомирській області водій вантажівки Volvo наїхав на велосипедиста: чоловік потрапив до реанімації

13 January 2024, 13:42

Поліцейські розслідують обставини ДТП на Звягельщині. Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку 12 січня на автотрасі Київ-Чоп, поблизу с. Кам‘яний Майдан.

Про це 13 січня інформує Звягельський районний відділ поліції.

«Попередньо, 31-річний житель Закарпаття, керуючи вантажним автомобілем «Volvo», здійснив наїзд на чоловіка 1953 року народження, який рухався велосипедом у попутному напрямку. У результаті велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Нині він перебуває в реанімаційному відділенні», - йдеться в повідомленні.

За вказаним фактом слідчі Звягельської райвідділу розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з'ясування всіх обставин.

«Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте про присутність на дорогах двоколісних транспортних засобів. Шановні велосипедисти! Суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Враховуйте погодні умови, плануючи поїздку та, у разі негоди, відмовтеся від таких планів. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі та сигналізуйте про свої наміри змінити напрям руху знаками, зрозумілими іншим водіям. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 7 січня на трасі Київ-Чоп поблизу с. Наталівка водійка Audi здійснила наїзд на велосипедиста, внаслідок чого 71-річний чоловік загинув на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2023 року на Олевщині велосипедист потрапив під колеса трактора, внаслідок отриманих травм чоловік помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП траса велосипедист наїзд велосипед вантажівка патрульний Київ-Чоп поліція  
Матеріали по темі