Суспільство

За добу у Житомирській області випало близько 30 сантиметрів снігу: дорожники розчищають автошляхи держзначення

14 January 2024, 11:50

14 січня проїзд дорогами держзначення Житомирщини забезпечено.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Упродовж минулої ночі на території області місцями сніжило. За останню добу випало близько 30 сантиметрів снігу. Роботи з розчищення автошляхів краю тривають. З наслідками негоди бореться 88 дорожників, задіяно 70 одиниць спецтехніки. Проїзд дорогами забезпечено. Продовжуємо скидати сніг з доріг та узбіч, розчищати заїзні кишені, автобусні зупинки, розвороти, пішохідні переходи», - йдеться в повідомленні.

За прогнозами синоптиків сьогодні, 14 січня, ще сніжитиме, буде незначний мороз.

«Просимо водіїв бути пильними під час руху, обирати стиль кермування у відповідності до стану дорожнього покриття та надавати перевагу в русі снігоприбиральній техніці», - зазначають дорожники.

В Агентстві відновлення працює цілодобова гаряча лінія, де можна отримати інформацію про стан проїзду автомобільними дорогами державного значення: +38 067 400 60 80.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтесь за номерами: 101, 102 та 103.

Нагадаємо, у Житомирській області з першої години ночі 13 січня дорожня техніка розчищала з доріг сніг та обробляла покриття від намерзання льоду. До ліквідації наслідків негоди залучено 88 дорожників та 73 спецмашини.

13 січня у Житомирі дорожники ліквідовували наслідки нічного снігопаду. Снігоприбиральна техніка працювала цілодобово, а на міські дороги висипали майже 130 тонн піскосуміші.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч із 2 на 3 січня 2024 року на дорогах Житомира використали 84 тонни піскосуміші, працювало 6 піскорозкидачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг спецтехніка погода зима автошлях негода дорожник  
Матеріали по темі