Події

Рятувальники відбуксирували автобус та дві вантажівки, які перекривали рух транспорту на дорогах Житомирської області

15 January 2024, 12:43

Житомирська область: за добу рятувальники три рази надавали допомогу водіям на автошляхах.

Про це 15 січня Житомир.info повідомили у ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«14 січня о 19:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у буксирування рейсового автобуса, що потрапив у сніговий замет під час розгортання. Пригода трапилася у с. Жарі Баранівської територіальної громади Звягельського району. Пасажирів всередині не було. Транспортний засіб перекривав рух автотранспорту. Бійці ДСНС за допомогою троса відбуксирували його на рівну частину дороги, де він вже зміг продовжити свій рух далі», - йдеться в повідомленні.

Аналогічну допомогу надавали рятувальники водіям двох вантажівок на автодорогах обласного центру та с. Хорошів Житомирського району.

Внаслідок зазначених подій загиблих та травмованих не має.

Рятувальники закликають неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

«Водіям потрібно бути особливо уважними й сповільнюватись поблизу перехресть і пішохідних переходів, дотримуватися безпечної швидкості та дистанції, пішоходам потрібно переходити дорогу тільки у встановлених місцях, біля наземних переходів зупиняйтеся, аби переконатися, що машини вас пропускають. Носіть на одязі світловідбивні флікери, які дозволять водіям заздалегідь побачити вас, та взуття, що не ковзає», - наголошують рятувальники.

Нагадаємо, 11 січня рятувальники допомагали відбуксирувати дві вантажівки, що перекрили рух транспорту біля с. Волосівка Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2023 року рятувальники відбуксирували «швидку», яка застрягла на узбіччі дороги поблизу с. Гамарня Малинської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС водій авто сніг дорога вантажівка автобус допомога рятувальник завірюха буксир рух  
Матеріали по темі