Події

Рівень алкоголю в організмі перевищував 5 проміле: у Житомирі патрульні відсторонили водія Chevrolet від керування авто

15 January 2024, 14:33

Патрульні зафіксували черговий антирекорд. 14 січня, близько 22-ї години, патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Домбровського водій авто Chevrolet перебуває в стані сп'яніння та має намір поїхати.

Про це 15 січня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«На місці виклику, під час спілкування та перевірки документів у водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння, а саме: різкий запах алкоголю з порожнини рота, нестійка хода, почервоніння шкіри обличчя. Підозру інспекторів підтвердив алкотестер Драгер, який виявив, що рівень алкоголю в організмі чоловіка перевищував 5 проміле», - йдеться в повідомленні.

Отже, на правопорушника патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння) та відсторонили його від керування автотранспортом.

Довідково: за вихідні патрульні відсторонили від керування 21 водія, за кожним із випадків виявлення ознак сп'яніння у керманичів, патрульні склали відповідні адміністративні матеріали.

«Водії, кермуйте відповідально та за жодних обставин не сідайте за кермо в стані сп'яніння», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, за ніч 13 січня Житомирські патрульні склали 10 адмінпротоколів на п’яних водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня 2024 року на Київському шосе при виїзді з Житомира нетверезий водій Volkswagen в’їхав у бордюр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Драгер проміле патрульний водій п'яний водій протокол поліція авто нетверезий водій алкотестер  
Матеріали по темі