Місто

Житомирський військовий оркестр здобув гран-прі на міжнародному конкурсі колядок та щедрівок

15 January 2024, 15:23

Оркестр Житомирського військового інституту імені С.П.Корольова виборов гран-прі на міжнародному конкурсі колядок та щедрівок.

Про це 14 січня повідомив Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова у facebook.

«Вітаємо колектив оркестру Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова з перемогою у 30-му Міжнародному фестивалі колядок і щедрівок імені Казиміра Шварліка в Республіці Польща. Кілька днів відбіркових виступів і з-понад сотні колективів наші музиканти отримали гран-прі. Творчих успіхів і перемог у майбутньому», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова журналістам Житомир.info розповіли, що участь у фіналі конкурсу брали близько ста колективів з усього світу.

«У першому, відбірковому етапі, який проходив у Житомирі, оркестр інституту було обрано з майже тисячі конкурсантів і вже сотня найкращих музичних колективів з Італії, Польщі, Литви, Чехії та України кілька днів змагалися за звання кращих у польському місті Бендзин. В результаті найвищу нагороду, гран-прі отримали саме наші, військові музиканти», - повідомили у пресслужбі інституту.

Нагадаємо, 10 січня представники Житомирського обласного ТЦК та СП розповіли про те, що військові професії та спеціальності за останні роки набувають популярності.

Як повідомляв Житомир.info, 29 вересня 2023 року стало відомо про те, що двоє викладачів з Житомира отримали довічні стипендії Кабміну за видатні заслуги у сфері вищої освіти. З-поміж них і доцент Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖВІ конкурс оркестр військовий інститут колядка перемога щедрівка Польща  
Матеріали по темі