Місто

Кілька вулиць та провулків Житомира без водопостачання, а на завтра мешканцям деяких будинків радять зробити добовий запас води

17 January 2024, 09:34

У Житомирі 17 січня зранку низка вулиць та провулків залишилися без води, а жителям кількох будинків радять зробити добовий запас води на 18 січня через роботи РЕМ.

Про це 17 січня повідомляє КП «Житомирводоканал».

«У зв’язку з поривом на водогоні, 17 січня буде призупинено водопостачання до вул. Ю. Вороного (від вулиці Великої Бердичівської до вулиці Бальзаківської), а також до прилеглих будинків сусідніх вулиць та провулків. Водопостачання буде відновлено після проведення аварійно-відновлювальних робіт на водопровідній мережі», - йдеться в повідомленні.

17 січня проводитимуться роботи на підвищувальні насосній станції, у зв'язку із чим буде призупинено водопостачання за такими адресами:

вул. Київська, 66, 70, 72, 74;

вул. Князів Острозьких, 59 а;

пров. Прорізний, 14.


Скриншот зі сторінки КП «Житомирводоканал» у facebook.

Також 17 січня у КП «Житомирводоканал» повідомляють, що завтра, 18 січня, у Житомирі не буде води на кількох вулицях через роботи електриків.

«18 січня з 09.00 до 17.00 Житомирський РЕМ виконуватиме роботу на одному зі своїх об'єктів , у зв'язку із чим буде призупинено водопостачання за такими адресами:

вул. В.Бердичівська, 4, 4а, 6, 8;

вул. Д. Донцова, 7;

вул. Театральна, 13.

Просимо житомирян, які проживають за вказаними адресами, зробити добовий запас води», - інформують комунальники.


Фото зі сторінки КП «Житомирводоканал» у facebook.

Нагадаємо, Андрій Нікітін через кілька місяців після звільнення з посади директора КП «Житомирводоканал» купив новенький кросовер. Така інформація оприлюднена в декларації Нікітіна за 2022 рік.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 16 січня 2024 року через аварійно-відновлювальні роботи призупинили подачу води до кількох провулків та вулиць.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода Житомирводоканал відключення аварія водоканал запас ремонт  
Матеріали по темі