Події

Вкрав батькове авто та збив жінку: 14-річний підліток у селі Житомирської області скоїв ДТП

18 January 2024, 12:30

14-річний підліток за кермом: поліцейські встановлюють обставини ДТП у Брусилівській громаді.

Про це 18 січня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 січня близько 18:50 на вулиці Центральній у с. Долинівці. Автомобілем «ВАЗ-21013» була травмована 64-річна місцева жителька, яка перебувала на узбіччі. Жінка з тілесними ушкодженнями була доставлена до лікарні. Попередньо встановлено, що за кермом ВАЗівки знаходився 14-річний житель громади, який взяв автівку без батьківського дозволу», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують, що керувати автотранспортом можна лише з 18-річного віку та після отримання посвідчення водія відповідної категорії.

Під час керування автомобілем будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин, особливо це актуально у нинішніх складних погодних умовах.

Нагадаємо, у Житомирі на Подільському мосту зранку 18 січня сталася ДТП, внаслідок якої травмувалася дитина.

Також зранку 18 січня внаслідок трьох аварій на трасі Київ-Чоп був ускладнений рух транспорту в напрямку Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, 10 січня 2023 року у Житомирі на вулиці Київській 19-річний водій Daewoo Nexia збив пішохода. З травмами 18-річну дівчину ушпиталили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП підліток аварія Брусилів авто крадіжка ВАЗ наїзд  
Матеріали по темі