Місто

Травмовані двоє дітей 8 та 10 років: подробиці ДТП, яка сталась у Житомирі на Подільському мосту

18 January 2024, 13:28

У Житомирі внаслідок ДТП травмовано двох дітей: поліція з’ясовує обставини.

Про це 18 січня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 18 січня близько 08:25 по вулиці Троянівській в обласному центрі. Попередньо, 31-річна житомирянка, рухаючись за кермом автомобіля «Ford» у напрямку вулиці Героїв Пожежних, здійснила зіткнення з колесовідбійником. Внаслідок ДТП отримали травми двоє пасажирів легковика, діти 8 й 10 років. Їх було доставлено до лікувального закладу.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. На місці працює слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

«Шановні водії! Поліцейські закликають вас бути уважними та обережними за кермом. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Обов’язково користуйтеся пасками безпеки, дітей перевозьте, використовуючи спеціальні засоби, що дозволять убезпечити їх від травмування у разі дорожніх інцидентів», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 18 січня патрульна поліція Житомирської області інформувала про те, що у Житомирі на Подільському мосту зранку сталася ДТП, внаслідок якої травмувалася дитина.

Також зранку 18 січня внаслідок трьох аварій на трасі Київ-Чоп був ускладнений рух транспорту в напрямку Житомира. Рух відновили близько 12.20 год.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2024 року у селі Долинівка Житомирської області 14-річний підліток викрав батькове авто та скоїв ДТП: наїхав на 64-річну жінку, яка стояла на узбіччі вулиці. Постраждала потрапила лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція подробиці аварія міст Житомир патрульний дитина травма лікарня  
Матеріали по темі