Економіка

В Житомирській області працює одне з провідних підприємств українського ринку, яке займається декоруванням скляної тари та посуду

18 January 2024, 13:54

Заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма 17 січня з робочим візитом відвідав місто Баранівка Житомирської області, де, зокрема, побував на підприємстві «Декор Україна» для ознайомлення з виробничою діяльністю.

Про це повідомляє пресслужба облради.

«ТОВ «Декор Україна» є одним із провідних підприємств на українському ринку, яке пропонує послуги промислового декорування скляної тари та посуду. Компанія забезпечує контроль якості продукції на кожному етапі виробництва і надає клієнтам повний комплекс послуг – підбір необхідної форми, розробка дизайну, декорування, пакування, доставка скляної тари для преміальних продуктів. Клієнтами підприємства є як регіональні виробники напоїв, так і міжнародні корпорації. Серед них - торгові марки Гетьман, П'яна Вишня, Хортиця, Sandora, Львівське, Чернігівське, Оболонь, Перша Приватна Броварня, Pepsi, Bell's та інші. На території України компанія є офіційним представником німецької компанії SAHM – світового лідера з розробки і постачання скляного посуду», - йдеться у повідомленні.

Під час візиту Володимир Ширма поспілкувався з керівництвом та колективом компанії, обговорив поточні виробничі питання.

«Приємно, що сьогодні підприємство активно працює та сплачує податки, підтримує українське військо та громадян. Велика вдячність за вашу працю! Ви доводите, що можете працювати попри все»,- зазначив Володимир Ширма, підсумовуючи візит.

ТОВ «Декор Україна» зареєстроване в Баранівці в жовтні 2016 року, статутний капітал – 7,6 млн грн, основний вид діяльності – виробництво порожнистого скла. Кінцевий бенефіціарний власник та засновник підприємства – Пасічник Петро Іванович з м.Трускавець (37,5%), по 12,5% мають Данилейко Руслан Григорович (м.Славутич), Молотковець Олександр Олександрович (м.Шепетівка), Вельчинський Роман Миколайович (м.Баранівка), ще 25% належать ТОВ «НТД ГРУП», співзасновниками якого є ці ж четверо громадян.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Декор Україна» у 2018 та 2019 отримувало до Дня підприємця відзнаки від обласної влади в номінації «Кращий суб’єкт малого підприємництва».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підприємство Декор Україна облрада Ширма скло Баранівка 
Матеріали по темі