Місто

​Правоохоронці перевіряють інформацію про замінування Житомирської обласної військової адміністрації (оновлено)

18 January 2024, 14:05

У Житомирі 18 січня «замінували» будівлю Житомирської обласної військової адміністрації.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

На разі поліцейські перевіряють інформацію про замінування.

«Від працівниці обласної військової адміністрації о 13.03 надійшло повідомлення: на електронну пошту надіслане повідомлення про замінування будівлі ОВА на майдані Корольова, 1 у Житомирі. Поліція працює за алгоритмом», - розповіла у коментарі Житомир.info речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Оновлено о 16.22.

«Перевірку завершили о 14.30 год. Вибухових пристроїв не виявили. До перевірки залучали 11 поліцейських. Евакуйовували близько 50 осіб», - повідомила речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 16 січня у Житомирі поліцейські перевіряли повідомлення про замінування трьох ліцеїв міста. Повідомлення надійшли зранку на електронні пошти навчальних закладів. О 12.00 обстеження ліцеїв завершилось, підозрілих предметів не виявили.

15 січня правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування ТРЦ «Глобал». Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано 30 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 12 працівників поліції.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирській області 12 грудня 2023 року правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування 431 навчального закладу, вибухонебезпечних предметів не виявили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування ОДА поліція Дубовик поліція облдержадміністрація ОВА  
Матеріали по темі