Події

Через ДТП на трасі поблизу Житомира до лікарні потрапили 22-річна водійка Volkswagen та 27-річний пасажир Audi

19 January 2024, 12:16

Двоє травмованих у ДТП поблизу Житомира: поліція з’ясовує причини та обставини.

Про це 19 січня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«18 січня близько 15:10 сталася дорожньо-транспортна пригода на 134 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Вересів Житомирського району. Попередньо, водійка автомобіля «Volkswagen Golf», 22-річна житомирянка, прямуючи з с. Вересів, зіткнулася з автомобілем «Audi 100» під керуванням 38-річного жителя Пулинської громади, що рухався у напрямку м. Києва», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП травми отримала водійка «Volkswagen» та пасажир «Audi», 27-річний житель Пулинської громади. Їх доставили до лікарні.

Поліцейські звертаються до водіїв: дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів. Заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами. Під час виїзду з другорядної дороги на головну завжди переконуйтеся у відсутності автомобілів та перешкод, будьте вкрай уважними.

Нагадаємо, на майдані Соборному 19 січня близько 11 години сталася аварія за участю снігоприбиральної техніки та автобуса. Рух транспорту ускладнений, на місці працюють патрульні.

Увечері 18 січня в Житомирі в районі вокзалу водійка Mazda збила на пішохідному переході 23-річну дівчину.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня 2024 року близько 08:25 по вулиці Троянівській водійка «Ford» здійснила зіткнення з колесовідбійником, внаслідок чого травмувалися двоє дітей віком 8 та 10 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція авто аварія водійка травматизм Volkswagen пасажир траса Київ-Чоп Audi патрульний Житомир Вереси  
Матеріали по темі