Суспільство

Невеликий сніг, ожеледиця та до 7 градусів морозу: якою буде погода на вихідні у Житомирській області

19 January 2024, 13:13

У Житомирській області вихідними, 20 та 21 січня, очікується невеликий сніг. Вночі стовпчики термометрів показуватимуть до 7 градусів морозу, вдень – синоптики прогнозують від -2 до 0 градусів. На дорогах буде ожеледиця.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

20 січня, субота

По Житомиру: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу.

По області: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень на більшій частині, крім півдня, невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

21 січня, неділя

Хмарно. Вночі невеликий, місцями помірний сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-5° морозу.

Нагадаємо, у Житомирі та області протягом тижня з 16 по 19 січня нічна температура коливалася від 14° морозу до 2° тепла, а вдень від 7° морозу до 2° тепла. На дорогах зберігалася ожеледиця, а під кінець тижня пішов невеликий сніг та дощ, як і прогнозували синоптики.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних, 13 та 14 січня 2024 року, у Житомирській області температурний стовпчик показував до – 13 градусів вночі, та від 0° до 7° вдень. Місцями пройшов сніг, а на дорогах була ожеледиця. У житомирському гідропарку діти гралися у зимові ігри та каталися на санчатах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик зима січень ожеледиця сніг мороз 
Матеріали по темі