Події

Сусіди врятували чоловіка, а діти вибралися через вікно: у селі Житомирської області зайнявся житловий будинок

20 January 2024, 09:41

Під час пожежі у житловому будинку в селі Крилівка Вчорайшенської територіальної громади сусіди врятували чоловіка, а діти вибралися самотужки через вікно.

Про це 20 січня повідомила пресслужба Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«19.01.2024 був виїзд на ліквідацію пожежі житлового будинку в селі Крилівка Вчорайшенської територіальної громади. На момент отримання повідомлення черговим радіотелефоністом з’ясувалося, що у будинку можуть перебувати діти», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю чергового підрозділу, від мешканців отримано інформацію, що діти самі крізь віконний проріз вибрались з будинку, а батька не могли самотужки витягти. На допомогу дітям прибули сусіди які і витягли чоловіка з оселі.

Відбувалося горіння у веранді житлового будинку, інші кімнати будинку були задимленні. Ймовірна причина виникнення пожежі необережність під час куріння.

Нагадаємо, 16 січня внаслідок пожежі у дерев'яному будинку в с. Зірка Дубрівської територіальної громади пенсіонерку з отруєнням чадним газом госпіталізували до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 січня 2024 року у селі Головенка Житомирського району під час гасіння пожежі в будинку загинув 68-річний господар. Того ж дня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблоковому житловому будинку у с. Купище Ушомирської територіальної громади Коростенського району, там травмувався 52-річний власник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа дитина будинок порятунок. паління сигарета Крилівка 
Матеріали по темі