Події

У громаді Житомирської області сталися дві пожежі у житлових будинках: загинула 59-річна жінка

21 January 2024, 12:03

Під час пожежі у будинку в селі с. Велика Фосня Овруцької територіальної громади рятувальники виявили обгоріле тіло 59-річної жінки.

Про це 21 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 01:16 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Велика Фосня Овруцької територіальної громади Коростенського району. По прибуттю на місце події рятувальників ДСНС було встановлено, що вогнем охоплено весь будинок. У ході гасіння вогнеборці виявили обгоріле тіло 59-річної власниці», - йдеться у повідомленні

О 03:02 пожежу локалізували, а о 04:45 ліквідували. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено будинок. За попередньою версією пожежа могла виникнути через порушення правил експлуатації пічного опалення, остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Цього ж ранку у громаді сталася ще одна пожежа.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Аналогічне повідомлення сьогодні після 5-ї години ранку отримали лугинські рятувальники. Їм також довелося ліквідовувати пожежу в приватному житловому будинку в селі Бовсуни, тієї ж громади. Наразі всі обставини встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 19 січня під час пожежі у житловому будинку в селі Крилівка Вчорайшенської територіальної громади сусіди врятували чоловіка, а діти вибралися самотужки через вікно.

Як повідомляв Житомир.info, 16 січня 2024 року внаслідок пожежі у дерев'яному будинку в с. Зірка Дубрівської територіальної громади пенсіонерку з отруєнням чадним газом госпіталізували до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок жінка вогонь рятувальник 
Матеріали по темі