Влада

Голова Житомирської облради отримав грамоту Верховної ради «за особливі заслуги перед Українським народом»

22 January 2024, 10:48

Голови обласних та районних рад нагородженні відзнаками Верховної ради України.

Про це 18 січня повідомила Українська асоціація районних та обласних рад (УАРОР).

«За вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську волонтерську діяльність, за особливі заслуги перед Українським народом Почесними грамотами Верховної Ради України, грамотами Верховної Ради України, подяками Голови Верховної Ради України були відзначені понад 60 представників місцевої влади (міських і сільських голів), лікарів, вчителів, духовенства, волонтерів із різних регіонів України», йдеться у повідомленні.

Серед нагороджений почесною грамотою Верховної ради – Федоренко Володимир Ілліч, віцепрезидент УАРОР з питань національної безпеки, оборони, взаємодії із силами оборони та захисту прав ветеранів, голова Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, Володимир Федоренко з 27 квітня 2022 року увільнився від виконання обов’язків голови Житомирської облради у зв’язку з призовом на військову службу. В Житомирському обласному ТЦК та СП повідомили, що голова обласної ради мав «бронь», але добровільно мобілізувався. В червні 2022 року Володимир Федоренко, який мобілізувався сержантом, отримав звання молодшого лейтенанта, в січні 2023 року – нагородний пістолет від Міністерства оборони. 1 жовтня 2023 року Федоренку вручили почесну відзнаку голови Житомирської ОДА «За заслуги», на той час він вже мав звання «лейтенант» і був заступником командира військової частини А4089.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Федоренко нагорода грамота ВР 
Матеріали по темі