Події

У Житомирі судитимуть 26-річного патрульного поліції, який вживав та продавав амфетамін

22 January 2024, 16:38

Вживав та збував психотропну речовину – у Житомирі судитимуть патрульного поліції.

Про це 22 січня повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Житомирською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно працівника патрульної поліції за фактом незаконного придбання, зберігання, перевезення та збуту психотропної речовини (ч. 1 ст. 307 КК України). За даними слідства, поліцейський одного з батальйонів Управління патрульної поліції в області купував психотропну речовину (особа наразі встановлюється). Придбаний амфетамін 26-річний обвинувачений вживав сам та збував. Зазвичай незаконним «промислом» займався у позаслужбовий час. У липні минулого року, пізнього вечора, у центрі міста Житомира, під час збуту «дози» амфетаміну за 400 грн своєму знайомому патрульного викрили «на гарячому», - йдеться в повідомленні.

Наразі його відсторонено від займаної посади та обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Злочин викрито обласною прокуратурою спільно з другим слідчим відділом (з дислокацією у м. Житомирі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому. Оперативний супровід – Житомирського управління внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.»

Нагадаємо, 18 грудня 2023 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що викрито 26-річного поліцейського батальйону Управління патрульної поліції в Житомирській області, який спільно зі 49-річним спільником займався незаконним обігом психотропних речовин.

Як повідомляв Житомир.info, 7 грудня 2023 року у Бердичеві правоохоронці затримали 24-річного наркоторговця. Вдома чоловік мав кілька десятків «закладок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик патрульний амфетамін поліція наркоман дилер суд прокуратура Житомир  
Матеріали по темі