Події

У жителя Житомирської області виявили кілька десятків набоїв та пів кілограма пороху

22 January 2024, 17:27

Нещодавно дільничні офіцери поліції Звягельського районного відділу отримали інформацію про можливе зберігання небезпечних речовин 57-річним жителем Брониківської громади.

Про це 22 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«Відтак за його місцем проживання поліцейські провели санкціонований обшук. У ході слідчих дій у домоволодінні чоловіка правоохоронці виявили близько пів кілограма порошкоподібної речовини, ймовірно, пороху, та кілька десятків набоїв. Законних підстав для зберігання таких речовин та предметів власник не мав. Виявлене поліцейські вилучили для направлення на експертне дослідження», - зазначають у поліції.

Нині відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, 18 січня житомирські поліцейські повідомили про підозру у низці злочинів жителю Станишівської громади, який продавав амфетамін та зберігав вдома вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж 2023 року поліцейські Житомирщини вилучили з незаконного обігу понад 300 гранат та майже 40 тисяч набоїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя боєприпас набої порох 
Матеріали по темі