Місто

Рятувальники допомогли відкрити двері у квартирі багатоповерхівки Житомира, де була жінка, яка не могла ходити

23 January 2024, 12:54

Упродовж доби 22 січня рятувальники шість разів проводили аварійно-рятувальні роботи щодо надання допомоги населенню.

Про це 23 січня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«22 січня о 11:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкриванні дверей квартири в одній із дев'ятиповерхівок м. Житомира. Телефонувала власниця квартири. Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту відчинили двері помешкання та потрапили всередину. На підлозі в кімнаті вони побачили жінку, яка не могла пересуватись. Вони негайно викликали медиків, яким і передали її по їх прибуттю», - йдеться в повідомленні.

Фото: ГУ ДСНС у Житомирській області


Подібну допомогу надавали рятувальники вчора й у м. Бердичів, де власник квартири не реагував на стукіт у двері сусідів.

«Того ж дня у м. Овруч Коростенського району надзвичайники надали допомогу водію вантажного автомобіля. Ймовірно, через ожеледь вантажівку занесло вбік та вона перекрила рух автотранспорту. За допомогою тросу рятувальники відбуксирували автівку на проїжджу частину дороги і звідти водій вже поїхав самостійно», - повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, за добу 14 січня рятувальники три рази надавали допомогу водіям на автошляхах: відбуксирували рейсовий автобус, що потрапив у сніговий замет та аналогічну допомогу надавали водіям двох вантажівок на автодорогах обласного центру та с. Хорошів Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня 2024 року рятувальники допомагали відбуксирувати дві вантажівки, що перекрили рух транспорту біля с. Волосівка Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС допомога двері Житомир вантажівка Бердичів буксир авто ожеледиця Овруч трос  
Матеріали по темі