Події

Жарина потрапила на штори: у багатоквартирному будинку в селищі Житомирського району загинув 35-річний чоловік

24 January 2024, 11:13

В багатоквартирному будинку на п’ять господарів у селищі Биківка Романівської територіальної громади під час пожежі загинув 35-річний чоловік.

Про це 24 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«23 січня о 20:50 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному цегляному житловому будинку на п’ять господарів в смт Биківка Романівської територіальної громади Житомирського району», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу до місця виклику у будинку спостерігалося сильне задимлення. Ще до прибуття рятувальників, сусіди виявили в оселі 35-річного власника оселі без ознак життя.

Осередок загоряння знаходився у перекритті стелі у кімнаті, де встановлена піч. Жарина, ймовірно, потрапила на штори, від яких загорівся диван.

Пожежу локалізовано о 21:18 та ліквідовано о 21:33. Вогнем пошкоджено диван та знищено перекриття на площі 1 кв. м. Надзвичайники не дали полум’ю розповсюдитись на весь будинок.

Ймовірно, загоряння сталося через недолік конструкції димаря печі. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 21 січня під час пожежі у будинку в селі с. Велика Фосня Овруцької територіальної громади рятувальники виявили обгоріле тіло жінки.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2024 року під час пожежі у житловому будинку в селі Крилівка Вчорайшенської територіальної громади сусіди врятували чоловіка, а діти вибралися самотужки через вікно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок квартира штора піч загиблий 
Матеріали по темі