Події

Кілька разів в’їхав у авто поліції, а перед тим стріляв: у селищі Житомирської області затримали чоловіка з пістолетом та набоями

24 January 2024, 12:56

Поліція затримала причетного до хуліганства у центрі Любара. Порушник здійснив кілька хаотичних пострілів у повітря. Намагаючись втекти, він сів у автомобіль, при цьому кілька разів здійснив зіткнення зі службовим авто поліції. У результаті транспортні засоби отримали механічні пошкодження, внаслідок події потерпілих нема.

Про це 24 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталась ввечері 23 січня: на спецлінію 102 надійшло повідомлення про стрільбу у селищі, неподалік крамниці. На місце події негайно прибули поліцейські сектору реагування відділення поліції №1 Житомирського райуправління. Прибувши, вони виявили чоловіка, який, за свідченнями очевидців, здійснив кілька хаотичних пострілів у повітря», - йдеться у повідомленні.

Працівники слідчо-оперативної групи поліції задокументували всі обставини та вилучили з місця події гільзи, ймовірно, від пристрою для відстрілу гумових куль.

«Крім того, під час огляду автомобіля «Mitsubishi» виявили пістолет, понад 130 набоїв різного калібру, упаковку набоїв до пневматичної зброї та ще одну – з еластичними кулями, кілька гільз, мобільний телефон та планшет. Все це було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Також поліцейські вилучили транспортний засіб», - повідомляють правоохоронці.

45-річного місцевого жителя правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, пізно увечері 20 жовтня до відділу поліції №1 у м. Овруч Коростенського райуправління надійшло повідомлення, що на одній із вулиць міста, поблизу кафе, невідомий здійснив кілька пострілів у бік людей.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 11 лютого 2023 року в Оліївській громаді Житомирського району нетверезий чоловік погрожував пістолетом водієві ВАЗівки. Дебошира затримали поліцейські.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція водій зброя стрільба таран патрульний затримання набої пістолет Любар  
Матеріали по темі