Події

Чотири роки тюрми з іспитовим строком: 22-річному чоловіку, який «замінував» міськраду у Житомирській області, винесли вирок

24 January 2024, 14:14

Суд ухвалив вирок у справі щодо зловмисника, який повідомив про «замінування» Звягельської міської ради.

Про це 24 січня повідомляє пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

«В одній із наших попередніх статей ми писали, щодо 22-річного жителя Звягельського району, який зателефонував на спецлінію «102» та повідомив про встановлення гранати у будівлі Звягельської міської ради, застосували запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 2-х місяців.18 січня 2024 року Новоград-Волинський міськрайонний суд призначив правопорушнику покарання у виді 4-х років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України чоловіка звільнено від відбування покарання з випробуванням з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік», - йдеться в повідомленні.

Нагадуємо, що за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності передбачено кримінальну відповідальність!

Нагадаємо, у Баранівці затримали п’яного 22-річного молодика, який 18 жовтня 2023 року повідомив про вибухонебезпечний предмет у будівлі Звягельської міськради.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 18 січня 2024 року «замінували» будівлю Житомирської обласної військової адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок замінування мінування Звягель втбухівка  
Матеріали по темі