Події

Несли хвору жінку пів кілометра на ношах: на півночі Житомирської області рятувальники дістали з кювету швидку

24 January 2024, 15:09

Коростенський район: рятувальники дістали з кювету швидку та транспортували хвору жінку.

Про це 24 січня інформує ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«23 січня о 21:09 по лінії «101» надійшло повідомлення від водія, що необхідна допомога рятувальників у буксирування «карети» швидкої допомоги, яка застрягла на узбіччі дороги. Пригода трапилася поблизу с. Путиловичі Лугинської територіальної громади Коростенського району. На місці з’ясувалося, що медики застрягли на узбіччі дороги поблизу населеного пункту, куди прямували на виклик до хворої», - йдеться в повідомленні.

Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного автомобіля відбуксирували автівку медиків на рівну частину дороги. Однак під’їхати до будинку жінки лікарі не могли через відсутність там проїжджої частини. Рятувальники на ношах транспортували жінку до карети швидкої, подолавши відстань близько 500 метрів. Після чого медики змогли продовжити свій рух далі та доправити хвору до лікувального закладу.

Нагадаємо, 10 грудня у селі Павловичі Коростенського району рятувальники допомогли відбуксирувати автомобіль швидкої допомоги з травмованою жінкою.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2023 року рятувальники відбуксирували «швидку», яка застрягла на узбіччі дороги поблизу с. Гамарня Малинської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС кювет швидка буксир рятувальник Лугини хвора узбіччя  
Матеріали по темі