Події

У райцентрі Житомирської області з водойми дістали тіло 30-річного чоловіка, на пошуки якого залучали рятувальників із водолазами

24 January 2024, 15:13

У Бердичеві втопився під кригою чоловік, рятувальники витягнули тіло лише наступного дня.

Про це 24 січня повідомив місцевий сайт «РІО Бердичів».

«Ця жахлива пригода трапилась у вівторок ввечері. Рятувальників та поліцію викликали очевидці, які здалеку бачили, що сталося, хоча й не могли стверджувати це напевно. Рятувальники швидко зрозуміли, що людина, яка провела вже стільки часу під водою, на жаль, вже мертва. Але пошукові роботи з підняття тіла довелось завершити через настання темноти. Наступного ранку цим займались водолази комунальної пошуково-рятувальної служби на воді, які в мутній воді все-таки знайшли тіло та доставили його до берега. В тому місці була дуже тонка крига, що напевно й стало причиною загибелі чоловіка. На жаль, численні попередження про необхідність бути надзвичайно обачними на кризі, цього разу не працювали», - йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирській області 24 січня підтвердили інформацію та розповіли, що загиблому було 30 років.

«24 січня о 00.13 до поліції надійшло повідомлення від співробітника пошуково-рятувальної служби на воді, що поблизу пішохідного мосту, у воді виявлено тіло чоловіка. Поліцейські встановили, що це 30-річний житель Попільнянського району. Причини встановлюються», - зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 29 грудня у селищі Хорошів на річці Ірша дістали тіло 55-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тіло потопельник ДНСН рятувальник водойма Бердичів водолаз поліція 
Матеріали по темі