Суспільство

Житомирський легкоатлет очолив лідерську таблицю світового рейтингу зі стрибків у висоту

24 January 2024, 16:15

Вихованець Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Роман Петрук очолив лідерську таблицю світового рейтингу зі стрибків у висоту.

Про це 24 січня повідомляє управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації у facebook.

«У фіналі командного чемпіонату України, який відбувся 20-21 січня 2024 року у столиці України легкоатлет здобув перемогу з результатом 2,28 метра, оновивши особистий рекорд. До того, цей показник приніс йому перше місце і у світовому рейтингу», - йдеться в повідомленні.

Фото зі сторінки управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації у facebook.


Новий легкоатлетичний сезон 20-річний вихованець заслуженого тренера України Шеремета Сергія Леонідовича розпочав після успішного 2023 року. До нього Роман підійшов у статусі срібного призера молодіжного чемпіонату Європи та «бронзи» на літній Універсіаді у китайському Ченду.

Легкоатлет Роман Петрук зізнається: «Емоції переповнюють. Я взагалі не очікував такого від себе сьогодні. Дуже хочеться відібратися на чемпіонат світу. Тож собі бажаю здоров’я та впевненості на цей сезон».

Фото зі сторінки управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації у facebook.


Нагадаємо, 20-21 січня у Києві відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні, а також чемпіонат України з багатоборства, де житомирські спортсмени посіли призові місця.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2023 року житомирянин Роман Петрук здобув срібло на молодіжному Чемпіонаті Європи U-23 з легкої атлетики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Петрук спорт таблиця рейтинг легкоатлет стрибки висота лідер ДЮСШ  
Матеріали по темі