Суспільство

На вихідні у Житомирській області прогнозують сніг, туман та до 7 градусів морозу

26 January 2024, 13:22

У Житомирській області вночі на вихідних очікується від -7 до 0 градусів, а вдень – від 3° тепла до 2° морозу. Місцями прогнозують сніг та туман.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

27 січня, субота

По Житомиру: хмарно. Вночі невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

По області: Хмарно. Вночі місцями невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

28 січня, неділя

Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо, на тиждень з 23 по 26 січня синоптики прогнозували мокрий сніг та дощ. Стовпчики термометрів показували від 4° морозу до 5° тепла. На дорогах зберігалася ожеледиця. В обідню пору 22 січня в житомирському гідропарку було сонячно та сніжно. На річці Тетереві можна було зустріти поодиноких рибалок.

Як повідомляв Житомир.info, минулими вихідними, 20 та 21 січня 2024 року, у Житомирській області пройшов невеликий сніг. Вночі стовпчики термометрів показували до 7 градусів морозу, вдень – синоптики прогнозують від -2 до 0 градусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик сніг туман прогноз зима 
Матеріали по темі