Події

Жительці Житомирської області, яка вдарила ножем співмешканця, призначили 2 роки іспитового: потерпілий повідомив про одруження

26 January 2024, 15:05

Жительці Звягельського району, яка нанесла два ножові поранення своєму співмешканцю, суд призначив два роки іспитового терміну.

Про це 26 січня повідомила пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

«Як відомо з матеріалів справи, 45-річна жителька Звягельського району, перебуваючи за місцем свого проживання у стані алкогольного сп’яніння, у ході сварки зі своїм співмешканцем нанесла йому кухонним ножем 2 удари по грудній клітці, таким чином заподіявши чоловіку тяжкі тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

У судовому засіданні потерпілий пояснив, що будь-яких претензій до обвинуваченої не має та просить її суворо не карати. Також зазначив що вони планують укласти шлюб.

Суд, врахувавши всі обставини справи, призначив правопорушниці покарання у виді 5 років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України громадянку звільнено від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням з встановленням іспитового строку тривалістю 2 роки.

Нагадаємо, 22 жовтня у Чижівській громаді Звягельського району 44-річна жінка нанесла ножові поранення співмешканцю. Чоловіка прооперували.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2023 року чоловік повідомив поліції що знайшов сусіда без ознак життя на подвір’ї свого дачного будинку у Високівській громаді. Було встановлено, що 55-річного чоловіка зарізав його племінник.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд ніж поранення ножове конфлікт вирок 
Матеріали по темі