Події

За добу у Житомирській області ліквідували 6 пожеж: деякі будинки горіли через пічне опалення та необережність під час куріння

28 January 2024, 17:10

Протягом доби у Житомирській області рятувальники ліквідували 6 пожеж.

Про це 28 січня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«27 січня о 19:16 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев'яному житловому будинку у с. Бобричі Лугинської громади Коростенського району. По прибуттю рятувальників у будинку спостерігалося сильне задимлення. На місці зʼясувалося, що горить перекриття стелі будинку. На допомогу фахівцям ДСНС прибув підрозділ місцевої пожежної охорони с. Червона Волока. Спільними зусиллями о 19:50 пожежу локалізували та о 20:01 ліквідували. Не допущено поширення полум’я оселею. Вогонь встиг знищити перекриття будинку на площі 3 кв. м. Ймовірно, зайнялось через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, рятувальники залучались на гасіння перекриття даху господарчої будівлі у смт Любар Житомирського району. Вогнеборці не дали перекинутись полумʼю на житловий будинок, розташований поруч. Внаслідок надзвичайної події знищено 6 кв. м перекриття.

Також у смт Попільня того ж району сталося займання у дерев'яній оселі через необережність під час куріння.

Під час усіх загорянь загиблих та травмованих немає. Остаточні обставини даних надзвичайних подій встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 23 січня в багатоквартирному будинку на п’ять господарів у селищі Биківка Романівської територіальної громади під час пожежі загинув 35-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2024 року вогнеборці врятували двох чотирилапих під час пожежі в будинку у селі Ружинської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі