Суспільство

За знищення російської техніки та хоробрість: президент подякував житомирським прикордонникам та солдатам десантної бригади

29 January 2024, 09:50

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні подякував житомирським прикордонникам та воїнам 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України.

Про це 28 січня повідомила пресслужба президента.

«Іще Марʼїнський напрямок – Прикордонна комендатура швидкого реагування Житомирського загону: дякую всім вам, наші воїни, за влучність та знищення російської техніки. А особливо я відзначу молодшого сержанта Павла Шевчука та сержанта Радіона Блашка – просто молодці, хлопці! Кожен особистий результат на цій війні – це результат усієї України. Бо саме з особистих результатів складається стійкість нашої держави, наші спільні державні можливості й успіхи української оборони», - наголосив президент.

Володимир Зеленський подякував також і захисникам з 95-ї ОДШБр.

«Безумовно заслуговують на особливу вдячність також і воїни 95-ї окремої десантно-штурмової бригади наших Збройних Сил України. Усім вам, хто незмінно сміливо захищає державу, Україна є вдячною. Особливо варто відзначити за бойові операції старшого солдата Євгенія Кучменка та солдатів Миколу Мантулу та Віталія Курдіна. Дякую вам, хлопці, за вашу хоробрість і за вміння дійсно дбати про побратимів», - розповів Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 8 грудня 2023 року президент Володимир Зеленський відзначив воїнів 95-ї та 26-ї бригад з Житомирської області, які проявили себе у знищенні російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада 2023 року президент Володимир Зеленський подякував воїнам і підрозділам Державної прикордонної служби України, які разом з усіма воюють у складі сил оборони на лінії фронту, відзначивши двох старших сержантів Житомирського прикордонного загону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент подяка прикордонник Зеленський десантник бригада 95-та ОДШБр звернення Мар`їнка Блажко Радіон Шевчук Кучменко Мантула Курдін  
Матеріали по темі