Суспільство

Стабільна температура вдень та сніг: прогноз погоди на робочий тиждень на межі двох місяців у Житомирській області

29 January 2024, 13:11

У Житомирській області з 30 січня по 2 лютого температурний стовпчик показуватиме вночі від 7° морозу до 3° тепла, вдень – від 2° морозу до 5° тепла. На дорогах місцями зберігатиметься ожеледиця, а під кінець тижня синоптики прогнозують сніг з дощем.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

30 січня, вівторок

По Житомиру: Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° тепла.

По області: Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

31 січня, середа

Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° тепла.

1 лютого, четвер

Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями невеликі опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

2 лютого, п’ятниця

Невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

Нагадаємо, на вихідних, 27 та 28 січня, у Житомирській області вночі температура стовпчика коливалася від -7 до 0 градусів, а вдень – від 3° тепла до 2° морозу. Місцями пройшов невеликий сніг, а на дорогах був туман.

Як повідомляв Житомир.info, на тиждень з 23 по 26 січня 2024 року синоптики прогнозували мокрий сніг та дощ. Стовпчики термометрів показували від 4° морозу до 5° тепла. На дорогах зберігалася ожеледиця. В обідню пору 22 січня в житомирському гідропарку було сонячно та сніжно. На річці Тетереві можна було зустріти поодиноких рибалок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прогноз погода зима синоптик прогноз погоди сніг мороз 
Матеріали по темі