Влада

Влада знову сподівається знайти інвестора для земельної ділянки 24,6 га на околиці Житомира

30 January 2024, 10:09

Депутати проголосували за виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання в одну трьох земельних ділянок комунальної власності на території Станишівської сільради.

Рішення ухвалили на позачерговій сесії Житомирської міської ради 30 січня 2024 року.

«Це земельна ділянка на окружній (дорозі) Житомира, ми об’єднуємо в одну, щоб був один кадастровий номер, діючих договорів (оренди) немає, там була пропозиція від «Автомагістралі», вони хочуть побудувати… Нам потрібно об’єднати, щоб запропонувати інвестору, тільки шляхом аукціону можна передавати цю земельну ділянку», - пояснив перед голосуванням Сергій Сухомлин.

Загальна площа об’єднаної земельної ділянки – 24,6 га.

Додаток до проєкту рішення сесії

Нагадаємо, на сесії 24 липня 2019 року ухвалили чергове рішення про продаж на аукціоні 24,6 га землі за 25 млн грн, але заплановані на 10 жовтня цього ж року торги не відбулися через відсутність охочих придбати землю.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня 2017 року мав відбутися перший аукціон, з продажу земельної ділянки площею 24,6 га, стартова ціна лота становила 25 млн грн. За словами голови бюджетної комісії Юрія Мойсеєва, на перший аукціон не надійшли заявки, тому було прийнято рішення провести повторні торги. На початку лютого 2018 року стало відомо, що і другий аукціон не відбувся, причина та ж сама – відсутність заявок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада земля інвестор Сухомлин аукціон 
Матеріали по темі