Суспільство

На основних магістралях у Житомирській області проводять ремонтні роботи: латають ями та тріщини

30 January 2024, 16:48

На основних магістралях у Житомирській області проводять аварійні ремонтні роботи.

Про це 30 січня інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області.

«Проводимо аварійний ремонт на важливих маршрутах Житомирщини. Вибоїни і тріщини на дорогах - результат після зимової негоди.З настанням сприятливих погодних умов задля безпечного руху транспорту та недопущення подальшої руйнації покриття ремонтуємо пошкоджені ділянки. Наразі дорожники працюють на магістралі М-06 Київ - Чоп. Особлива увага приділяється підготовці пошкодженої ділянки. Адже від цього залежатиме довговічність латки. Після очищення ямки та обробки бітумом, проводимо її заповнення розігрітою асфальтобетонною сумішшю й ущільнюємо», - йдеться у повідомленні.

Першочергово проводять роботи на основних «дорожніх артеріях» Житомирщини, що важливі для обороноздатності країни та життєдіяльності промисловості.

Ремонт дорожніх покриттів виконують з настанням стійкої теплої і сухої погоди, втім, інколи виникає потреба в проведенні термінового аварійного ремонту за будь-яких погодних умов.

Просимо водіїв бути пильними на ділянках, де виконуються ремонтні роботи та дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків.

Нагадаємо, на початку листопада на восьми ключових логістичних маршрутах у Житомирській області проводили заходи з підвищення безпеки руху: ліквідовували ями, встановлювали сезонні дорожні знаки та зрізали кущі.

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня 2023 року Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області повідомляла про те, що дорожники ремонтують траси у Житомирській області. На ділянках ремонту задіяні: гудронатор, струменеві механізми, катки, навантажувачі Bobcat, обладнані фрезою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: служба відновлення яма дорога ремонт траса магістраль Київ-Чоп  
Матеріали по темі