Суспільство

Під офіс, магазин або для іншої діяльності — що можна орендувати через онлайн-аукціони у Житомирі

31 January 2024, 12:15

Плануєте відкрити у Житомирі магазин чи потребуєте приміщення під офіс? А може, ви релокували свій бізнес з іншої області і якраз шукаєте нерухомість, яку зможете винайняти? «Прозорро.Продажі» — це своєрідна вітрина, де Фонд держмайна України та органи місцевої влади виставляють об’єкти, доступні для оренди чи приватизації. Зокрема незабаром відбудуться онлайн-аукціони, через які ви зможете винайняти приміщення комунальної власності.

Житомирська обласна рада шукає орендарів для трьох приміщень у різних районах Житомира.

У привокзальній частині міста, в Богунському районі, пропонують орендувати нежитлові приміщення на першому поверсі будинку в 1-му Іподромному провулку, 15А. Загальна площа об’єкта — понад 51 квадратний метр. Нерухомість можна використовувати за будь-яким призначенням, на розсуд орендаря. Стартова вартість на онлайн-аукціоні — майже 940 гривень на місяць.


У Корольовському районі можна винайняти приміщення в адміністративній будівлі на вулиці Шевченка, 18А. Об’єкт на 2-му поверсі, загальна площа — понад 72 квадратні метри. Стартує вартість місячної оренди з менш як чотирьох тисяч гривень. Обмежень щодо цільового використання немає.


Ще один об’єкт нерухомості, який виставили під оренду в Корольовському районі, можна використовувати як офіс чи магазин непродовольчих товарів. Це нежитлове приміщення на 2-му поверсі будинку на вулиці Київське шосе, 11. Загальна площа — майже 70 квадратних метрів, а стартова вартість — менш як 3,7 тисячі гривень на місяць.


Онлайн-аукціони в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 9 лютого, а цінові пропозиції можна подавати до 8 лютого.

Державна система електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» гарантує прозорість торгів на онлайн-торгах, а тому — ринкову ціну. Тож потенційні орендарі можуть вибрати об’єкт відповідно до своїх потреб та позмагатися за нього. На сторінці кожного оголошення є перелік із 40 акредитованих онлайн-майданчиків. Зареєструвавшись на одному з них, ви зможете взяти участь в електронних торгах. Якщо виникнуть труднощі чи додаткові запитання, вам допоможе персональний менеджер.

За оновленнями на ринку можна стежити у системі «Прозорро.Продажі» та на сайті Фонду держмайна України. Також актуальна інформація доступна в телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці «Прозорро.Продажі» у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда нерухомість Прозорро.Продажі Прозорро приміщення аукціон 
Матеріали по темі