Місто

Влада готує до продажу на електронному аукціоні два комунальних приміщення – на Шевченка та на Чуднівській

31 January 2024, 13:57

Влада Житомира збирається продати на електронному аукціоні два комунальних приміщення.

Відповідні проєкти рішень сесії 31 січня 2024 року оприлюднили на сайті міської ради.

«Приватизувати шляхом продажу на електронному аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення Житомирської міської територіальної громади загальною площею 85,2 кв.м, що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Чуднівська, 92 та перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради», - йдеться у проєкті рішення сесії.

Інформація по цьому лоту вже є в системі «Прозорро.Продажі».


Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 21 грудня 2023 року депутати затвердили перелік із 17 об’єктів нерухомого майна територіальної громади, що підлягають приватизації, серед них було і приміщення площею 85,2 кв.м на вул.Чуднівська, 92, яке не мало орендаря.

Іншим проєктом рішення сесії затверджений перелік з 17 об’єктів хочуть доповнити ще одним – приміщенням площею 98,5 кв.м в будівлі на вул. Шевченка, 24. Цю нерухомість також збираються продати на електронному аукціоні.

Скриншот з проєкту рішення сесії

В обох проєктах рішень передбачена відміна аукціону з умовами із зниженням стартової ціни на 50%, що буде призначено електронною торговою системою у випадку, якщо аукціон з умовами об’єкта малої приватизації не відбувся.

Нагадаємо, на сесії міської ради 27 грудня минулого року мер Житомира розповідав, що у 2024 році для наповнення бюджету збираються активно проводити аукціони з продажу комунальної землі та нерухомості.

Як повідомляв Житомир.info, від початку 2024 року одне комунальне приміщення викупили орендарі: 50,4 кв.м на майдані Перемоги, 7 за 1 млн 565 тис. 100 грн купило ТОВ «Батерфляй К», яке належить депутатці міської ради Людмилі Зубко. Будівлі бази загальною площею 228,8 кв.м на вул. Дмитра Донцова, 8 продали на аукціоні: житомирське ТОВ «Обербуд» викупило нерухомість за 4,5 млн грн, що в 6 разів більше від стартової ціни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація міськрада нерухомість вул.Чуднівська Вул.Шевченка аукціон 
Матеріали по темі