Події

За допомогою відеокамери для підводної зйомки рибалки виявили тіло чоловіка на ставку в райцентрі Житомирської області

31 January 2024, 15:53

На ставку в Бердичеві рибалки за допомогою відеокамери для підводної зйомки виявили тіло чоловіка.

Про це 31 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«30 січня о 17:34 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у діставанні тіла людини з водойми. Пригода трапилася на одному із ставків м. Бердичів. По прибуттю до місця виклику стало відомо, що тіло чоловіка знаходиться під кригою біля берега, на глибині близько 4 м. Загиблого виявили місцеві рибалки за допомогою відеокамери для проведення підводної зйомки», - йдеться у повідомленні.

Бійці ДСНС вирізали бензопилою ополонку в кризі, потім підняли тіло на поверхню та передали працівникам Національної поліції

До проведення аварійних робіт залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Наразі остаточні обставини приходи встановлюються фахівцями.

Зауважимо, що сьогодні о 13:06 на своїй сторінці у фейсбуці пресслужба поліції Житомирської області повідомила про те, що тіло бердичівлянина, який пішов з дому 3 грудня, знайшли у водоймі.

«Тіло чоловіка знайшли вдень 30 січня у водоймі в м. Бердичеві. Відповідно до висновків судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок утоплення», - зазначили у поліції.

Нагадаємо, 23 січня у Бердичеві втопився під кригою чоловік, рятувальники витягнули тіло лише наступного дня.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року в селищі Хорошів на річці Ірша дістали тіло 55-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС поліція потопельник загиблий ставок рибалка водойма тіло рятувальник 
Матеріали по темі