Події

Пожежа площею 800 кв.м: у селі Житомирської області горів цех деревообробного підприємства, яке належить депутату облради

1 February 2024, 11:17

1 лютого о 03:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території одного з деревообробних підприємств у с. Врублівка Романівської територіальної громади Житомирського району. Про це сповістив охоронець підприємства, який побачив займання.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику було встановлено, що полум’ям охоплено будівлю цеху готової продукції площею 800 кв. м. Висока температура і швидке поширення вогню через пожежне навантаження (всередині дошки, вагонка та інші матеріали) створюють труднощі в гасінні. Щоб запобігти перекиданню вогню на склади, розташовані поруч на ліквідацію пожежі залучили додаткові сили та засоби. Для безперебійної подачі води фахівці встановили один автомобіль на перекачку води з місцевого ставка. Силами бійців ДСНС о 7:05 пожежу вже локалізовано, ліквідація наразі триває. На місці працюють 5 одиниць техніки і 16 чоловік особового складу», - йдеться в повідомленні.

Вогонь встиг знищити покрівлю по всій площі будівлі, а також готову продукцію всередині. Водночас рятувальники не допустили перекидання полум’я на будівлі зазначених складів.

Наразі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Зазначимо, з власних джерел Житомир.info стало відомо про те, що загорівся цех підприємства «ВІВАД 09», генеральним директором якого є депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак.


Фото з сайту vivad09.com

Нагадаємо, з початку 2024 року в Житомирській області сталися 67 пожеж через недотримання правил безпеки під час опалювального сезону.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 22 вересня 2023 року біля 7-ї години ранку сталася пожежа на Мар’янівці. Як розповідали читачі Житомир.infoпожежа сталася на виробництві рамок житомирської фірми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС Ходак Вівад 09 рятувальник цех підприємство деревообробне  
Матеріали по темі