Події

Від 7 до 15 років: 42-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві рідного дядька у райцентрі Житомирської області, судитимуть

1 February 2024, 15:02

Поліцейські відправили на лаву підсудних 42-річного чоловіка, який забив до смерті рідного дядька.

Про це 1 лютого інформує Коростенське районне управління поліції.

«Нагадаємо, що 12 листопада на спецлінію 102 зателефонував чоловік, який виявив свого сусіда мертвим, тоді на місці події працювала слідчо-оперативна група райуправління. При огляді на тілі 59-річного жителя Коростеня поліцейські виявили ознаки насильницької смерті. Висновки судово-медичних експертиз підтвердили те, що смерть настала від спричинених тілесних ушкоджень. Тоді ж слідчі зʼясували, що до вбивства чоловіка причетний його племінник, 42-річний містянин, який в скоєному зізнався. Чоловік розповів, що напередодні вбивства спільно з покійним випивали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, в ході якого племінник наніс дядьку удари», - йдеться в повідомленні.

Слідчі закінчили досудове розслідування, 30 січня обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст.115 КК України (Умисне вбивство) Коростенською окружною прокуратурою скеровано до суду.

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 12 листопада 2023 року у Коростені сталося вбивство: 41-річного чоловіка підозрюють у тому, що він забив до смерті рідного дядька.

Як повідомляв Житомир.info, жителя Житомирської області засудили до 10 років позбавлення волі за вбивство співмешканки. Про це 29 січня повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство суд Коростень племінник вбив дядька поліція  
Матеріали по темі