Події

За ґрати на 5 років: у Житомирської області суд виніс вирок 43-річній кишеньковій злодійці зі стажем

2 February 2024, 10:54

Кишенькову злодійку зі стажем з Бердичева суд відправив за ґрати на 5 років.

Про це 1 лютого повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

«До п'яти років позбавлення волі Бердичівський суд засудив43-річну бердичівлянку, яку визнав винуватою у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку протягом тридцяти днів. Згідно з вироком, обвинувачена – неодноразово судима за крадіжки бердичівлянка, улітку 2022-го року, у період дії воєнного стану, перебуваючи на ринку, викрала гаманець з грошима із сумки незнайомки, поки та розглядала товар», - йдеться в повідомленні.

Заподіяна шкода експертами оцінена у понад чотири з половиною тисячі гривень.

«Свою вину в інкримінованому злочині обвинувачена визнала повністю, каялася, обіцяла більше не красти та просила не позбавляти її волі. Проте, дослідивши докази та взявши до уваги кримінальне минуле обвинуваченої, суд дійшов висновку, що її виправлення без ізоляції від суспільства неможливе, відтак призначив реальний термін ув′язнення», - розповіли у суді.

Важливо: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, який вступив у законну силу.

Нагадаємо, в Ушомирі чоловік викрав жіночу сумку із кіоску: зникли гаманець 37 тисячами гривень, мобільний телефон, срібні прикраси та інші особисті речі. Злодія судитимуть. Про це 26 січня повідомили правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок крадіжка злодійка рецидив Бердичів міськрайонний підсумок покарання кримінал  
Матеріали по темі