Події

Вогнеборці загасили пожежу менш ніж за годину: у місті Житомирської області горів багатоквартирний будинок

2 February 2024, 12:42

У Житомирській області рятувальники ліквідували пожежу в будинку на 7-х власників. 2 лютого о 08:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному одноповерховому будинку на 7-х власників. Подія трапилася в м. Андрушівці.

Про це Житомир.info повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю до місця події бійців ДСНС, вогнем була охоплена частина покрівлі будинку над 4-ма квартирами. Площа пожежі складала близько 50 кв.м. Крім того, існувала імовірність поширення займання на покрівлю над рештою житлових приміщень. Враховуючи обставини, до оперативної ліквідації пожежі було залучено ще одне відділення рятувальників. Менш ніж година знадобилося рятувальникам, аби повністю ліквідувати займання. Вогнем знищено 50 кв. м покрівлі оселі. Бійці ДСНС не допустили подальшого поширення полум’я», - йдеться в повідомленні.

Наразі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями

Нагадаємо, 1 лютого у с. Врублівка Романівської територіальної громади Житомирського району горів цех деревообробного підприємства «ВІВАД 09», генеральним директором якого є депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2024 року в Житомирській області сталися 67 пожеж через недотримання правил безпеки під час опалювального сезону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будинок рятувальник вогнеборець Андрушівка ліквідація 
Матеріали по темі