Суспільство

Мокрий сніг та дощ, але значно потепліє: якою буде погода у Житомирі та області у перші вихідні лютого

2 February 2024, 13:39

У перші вихідні місяця, 3-4 лютого, у Житомирі та області вночі йтимуть мокрий сніг та дощ. Вдень прогнозують від 2° до 7° тепла, а нічна температура повітря коливатиметься від 1° тепла до 4° морозу. Місцями по області – пориви вітру.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

Прогноз погоди на 3 лютого

По Житомиру: Хмарно. Вночі мокрий сніг та дощ. Вдень дощ. Вітер південно-західний, 8-13 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 1° морозу, вдень 5-7° тепла.

По області: Хмарно. Вночі мокрий сніг та дощ. Вдень дощ. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 8-13 м/с, місцями пориви 15-18 м/с.

Температура вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 2-7° тепла.

Прогноз погоди на 4 лютого

4 лютого: Хмарно. Вночі місцями невеликі опади. Вдень невеликий дощ.Вітер західний, 8-13 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла.

Нагадаємо, у Житомирській області з 30 січня по 2 лютого температурний стовпчик показував вночі від 7° морозу до 3° тепла, вдень – від 2° морозу до 5° тепла. На дорогах місцями зберігалася ожеледиця.

На вихідних, 27 та 28 січня, у Житомирській області вночі температура стовпчика коливалася від -7 до 0 градусів, а вдень – від 3° тепла до 2° морозу. Місцями пройшов невеликий сніг, а на дорогах був туман.

Як повідомляв Житомир.info, на тиждень з 23 по 26 січня 2024 року синоптики прогнозували мокрий сніг та дощ. Стовпчики термометрів показували від 4° морозу до 5° тепла. На дорогах зберігалася ожеледиця. В обідню пору 22 січня в житомирському гідропарку було сонячно та сніжно. На річці Тетереві можна було зустріти поодиноких рибалок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода сніг мокрий сніг дощ потепління прогноз погоди  
Матеріали по темі