Події

На трасі поблизу Житомира 28-річний водій Toyota збив пішохода: 51-річний чоловік загинув на місці події

3 February 2024, 12:04

На Житомирщині у ДТП загинув чоловік: поліцейські проводять розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 лютого близько 19:00 на 190 км автодороги Виступовичі –Житомир-Могилів-Подільський, поблизу с. Сінгурів.

Про це 3 лютого повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, 28-річний водій автомобіля «Toyota Camry», житель Київщини, здійснив наїзд на чоловіка, який в той час перетинав проїжджу частину дороги на пішохідному переході. Внаслідок ДТП від отриманих травм 51-річний місцевий житель загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

За висновками медичного освідування водій автомобіля був тверезий.

Слідчі встановлюють обставини події в межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліцейські закликають громадян дотримувати Правил дорожнього руху.

«Шановні водії, нагадуємо, що у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю не більше 50 км/год. У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год. Пішоходи повинні використовувати у темну пору доби світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має такі елементи, адже це дозволить бути помітними в умовах недостатньої видимості для водіїв», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 22-річного п’яного водія, який 23 січня скоїв смертельну ДТП у Звягелі, суд відправив під цілодобовий домашній арешт.

Як повідомляв Житомир.info, водію, який зранку 1 січня 2024 року у Житомирі на смерть збив жінку та втік, призначили цілодобовий домашній арешт. Як з’ясувалося, до всього у керманича не було посвідчення водія відповідної категорії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід наїзд смертельна ДТП траса авто поліція аварія наїзд на пішода Сінгури водій  
Матеріали по темі